Neveljünk olvasókat!

2021. február 02. 13:40 - DFMVK2

"Égigérő" blog

 

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „WORLD READ ALOUD DAY Hogyan NEVELJ OLVASÓT? 1 Minél korábban szokjatok rá a mindennapos könyvforgatásra! 2 Mesélj minden nap! 3 Legyenek könyvek az otthonotokban! 4 5 Rendszeresen látogassátok a könyvtárat és menjetek közösen könyveboltba! Engedd, hogy a gyermeked kiválaszthassa saját könyveit! 6 LitWorld Mutass jó példát: olvass Te is! #WorldReadAloudDay #WRADChallenge SCHOLASTIC”

(Forrás)

Az Égigérő gyermekkönyves weboldalon nagyon sok hasznos információt olvashatunk arra vonatkozóan, hogyan neveljük olvasóvá gyermekeinket. Gyermek- és ifjúsági könyvek könyvajánlóit és tematizált ajánlókat is találunk az oldalon. A blog szerkesztői  nagy szakértelemmel segítik a gyermekirodalom iránt érdeklődő szülőket, pedagógusokat.

A "Neveljünk olvasókat!" csoporthoz is lehet csatlakozni, ahol sok ezer szülővel, pedagógussal és gyermekkönyves szakemberrel együtt fedezheted fel a legjobb gyerek- és ifjúsági könyvek világát és találhatsz rá a gyerekek olvasóvá neveléséhez hasznos információkra, tippekre, praktikákra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr6016413108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása