Zacher Gáborral és Philip K. Dick-kel indul az Agave Könyvklub

2022. október 05. 09:21 - DFMVK3

Az Agave Könyvek kiadó októbertől elindítja saját könyvklubját, melynek keretében minden hónapban egy-egy korábbi könyv közös újraolvasására hívják az olvasókat, a hó végén pedig élő videóban egy meghívott vendéggel, szakértővel vesézik ki az adott kötetet.

Dr. Zacher Gáborral és Philip K. Dick Palmer Eldritch három stigmája című kötetével indítja útjára saját könyvklubját az Agave Könyvek kiadó. Az országszerte ismert toxikológus szenvedélye szakmájából is fakadóan a kábítószerhasználat popkulturális ábrázolásának kutatása; nem csupán a The Rolling Stones dalszövegeiben, vagy Mark Rothko festményein, de leginkább épp az irodalomban olyan szerzők életművén keresztül, mint Graham Greene, Jack Kerouac, Ken Kesey, vagy épp Philip K. Dick.

((( cikk tovább olvasása >>>

Agave Rajongói Központ - Facebook

*********

Kiadó: Agave Könyvek (2020)
Oldalszám: 244
Vélemények a könyvről: moly.hu

Raktári jelzet: D 64 >> ... bent van a könyvtárban?

Tartalom

„AZ ÚR MEGÍGÉRTE AZ ÖRÖK ÉLETET. MI EL IS HOZZUK NEKED.”

A Mars telepeseit az ENSZ toloncolta ki a túlmelegedett Földről, hogy a vörös bolygón megteremtsék egy élhető élet alapjait. Mert egyelőre az élet a Marson minden, csak nem élhető. A drogok persze segíthetnek. Például az, amelyik használójának tudatát apró játékbabákba vetíti, így kreálva egy egészen egyedi virtuális valóságot.

Aztán egy Palmer Eldritch nevű üzletember hosszú évek után, a galaxis távoli sarkából visszatér a Naprendszerbe, és ezzel egy időben új drog jelenik meg a piacon, melynek szlogenje: „Az Úr megígérte az örök életet. Mi el is hozzuk neked.” De milyen örök életről van szó? És ki az, aki végül el fogja hozni?

Philip K. Dick, a tudományos-fantasztikus irodalom mestere egyik legnagyszerűbb regényében ismét a valóságot szedi apró darabokra. Metafizika, drogok, marketing és játékbabák. Palmer Eldritch eljött érted, és a valóság soha többé nem lesz olyan, mint azelőtt volt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr1017947106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása