Sikerkönyvek Netflix-en II.

2022. február 10. 11:16 - DFMVK3

NetFlix ajánló: klikk
Filmsorozatok >>> ajánló

Könyvről:
Raktári jelzet: Q 70 >> … bent van a könyvtárban?
Vélemények a könyvről: moly.hu

Tartalom:

A ​regény alapján készült sorozat 2020 decemberétől látható a Netflixen.

Létezik-e nagyobb kihívás a londoni előkelő társaság ambiciózus anyái számára, mint egy nőtlen herceg, akihez lányukat örömest feleségül adnák?

Minden jel arra mutat, hogy Simon Basset meg fogja kérni legjobb barátja húga, a bájos és okos Daphne Bridgerton kezét. Ami csak kettejük titka: házasságról szó sincs, csak így kívánják Simontól távol tartani a lányaikat férjhez adni kívánó, igen aktív társasági hölgyeket. Daphne pedig, mivel hercegi udvarló találta kívánatosnak, később alkalmas kérőket kaphat.

Ám miközben Daphne sorra keringőzi Simonnal a bálokat, igen nehéz arra gondolnia, hogy az egész csak színlelés. A férfi ravaszkás mosolya talán, de tekintete felragyogása bizonyosan azt a hatást éri el, hogy Daphne beleszeret a szép hercegbe. Ez már egyáltalán nem színlelés. A lány a lehetetlennel próbálkozik: megpróbálja meggyőzni a gyönyörű szoknyavadászt, hogy okos kis tervüket némiképp módosítaniuk kell, és semmi nem olyan jó, mint szerelmesnek lenni…

Filmről:

snitt.hu :: romantikus (+16) :: 1 évad (8 rész)

 2. évad premier: 2022. március 25.

Tartalom:

A Bridgerton családban nyolc összetartó testvér keresi a szerelmet és a boldogságot London előkelő köreiben. Julia Quinn bestseller regénysorozata alapján.

*****

Könyvről:
Raktári jelzet: S 99 >> … bent van a könyvtárban?
Vélemények a könyvről: moly.hu

Tartalom:

Koppenhága külvárosban egy csendes októberi reggel a rendőrség egy fiatal, egyedülálló anya holttestére bukkan, akit brutálisan meggyilkoltak és megcsonkítottak: a nőnek levágták az egyik kezét, és a feje fölé egy kis gesztenyéből készült babát lógattak.
Az ügyet Naia Thulin, az ambiciózus fiatal detektív kapja. A partnere Mark Hess, a lelkileg kiégett nyomozó, akit nemrég rúgtak ki az Europolból. A nyomozók felfigyelnek a titokzatos, gesztenyéből készült figurára, ami elvezeti őket egy korábban eltűnt személyhez: a megtalált holttest Rosa Hartung politikusnő tizenkét éves lánya. De a Hartung-ügyet már rég lezárták, a mentálisan beteg férfi, aki anno bevallotta a gyilkosságát, már rács mögött van.
Ám nem sokkal ezután egy másik nőt is meggyilkolnak, és a gyilkosság helyszínén ismét felbukkan a kis gesztenyeember. Thulin és Hess gyanítja, hogy kapcsolat van a Hartung-ügy és a meggyilkolt nők között. De mi lehet az? Nincs sok ideje a nyomozóknak, Thulin és Hess gyakorlatilag versenyt fut az idővel, mert egyre valószínűbb, hogy sorozatgyilkosról van szó, aki korántsem fejezte be ámokfutását…

Filmről:

snitt.hu :: krimi (+16) :: 1 évad (6 rész)

Tartalom:

A rémes gyilkosság helyszínén egy gesztenyefigurát találnak. A bizarr nyom alapján két nyomozó a gyilkos után ered, akinek köze lehet egy politikus eltűnt gyermekéhez.

*****

Könyvről:
Raktári jelzet: W 95 >> … bent van a könyvtárban?
Vélemények a könyvről: moly.hu

Tartalom:

 Abby O'Brien Winters évek óta nem tette be a lábát Chesapeake Shores-ba. A marylandi kisváros, amit az apja épített, túl sok szomorú emléket hordoz, és Abbynek kevés az ideje a minden percét lefoglaló Wall Street-i karrierje, összeomlófélben lévő házassága és örökmozgó ikerlányai mellett. De elég egy rémült telefonhívás a legkisebb húgától, hogy hazarohanjon, és segítsen Jess álmát megvalósítani, helyreállítani az elbájoló fogadót Eagle Pointban. Abby őszintén reméli, hogy Jess belátja okos pénzügyi tanácsát, mielőtt még késő lenne.
A fogadó elárverezésének megakadályozása közben nemcsak a saját széthullott családját kell összetartania, de a sors ismét elé sodorja Trace Riley-t, a férfit, akit évekkel azelőtt elhagyott. Abby nem felejtette el, mi vonzotta hozzá a múltban. Rájön, hogy sokkal erősebb kapocs köti Chesapeake Shore-hoz, mint gondolta. Lehet, hogy Trace áll majd a tervei megvalósítása útjában – vagy bebizonyítja majd, hogy az életben a legváratlanabb módon adódhat második esély.

 

snitt.hu :: dráma :: 5 évad (46 rész) 

Tartalom:

A gyermekét egyedül nevelő, sikeres karrierista nő visszatér marylandi szülővárosába, amit valaha az apja alapított. Fontolgatja, hogy esetleg letelepedik a városban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr1516810152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása