Karácsonyváró ötletek 1.

2020. december 10. 18:55 - DFMVK2

Készítsünk ajándékokat, díszítsünk!

christmas-3015798_1280.jpgAkik szeretik a kreatív tevékenységeket, ők karácsony közeledtével nagyon sok örömet lelhetnek a lakás dekorálásában, gyertyák, koszorúk és ajtódíszek, ajándékok és üdvözlőkártyák készítésében, csomagolóanyagok és karácsonyfadíszek létrehozásában.  Ez mind segíti az ünnepre való ráhangolódást.

A saját készítésű ajándékok mindig örömet szereznek az ajándékozottnak, talán még jobban érzi ezáltal az odafigyelést, az ajándékozás személyes jellegét. De örömet okoz annak is, aki az ajándékot készíti

Az alábbi összeállításban olyan könyveinkből ajánlunk, melyekből inspirációt gyűjthetsz. (A borítóképekre kattintva információk olvashatók a könyv tartalmára vonatkozóan, és a katalóguson keresztül lefoglalhatók a könyvek.)  

          

            

          

         

          

           

             

              

              

               

           

             

             

           

       

          

           

 

 A fenti ajánlóban csak néhány kreatív hobbival foglalkozó könyvet mutattunk be. További különböző anyagok felhasználását, különböző technikák alkalmazását bemutató könyvek találhatók e témában az állományunkban, a felnőtt- és a gyermekkönyvtárban is.

További karácsonyra hangoló bejegyzéseink ITT olvashatók.

   

Fotó: monicore képe a Pixabayen
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr8516327390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása