Visszatekintő az előző időszak könyvtári programjaira

2020. október 11. 10:49 - DFMVK2

Városi rendezvényen való részvétel

Környezetvédelemmel, hulladékhasznosítással kapcsolatos, felnőtteknek és gyerekeknek szóló könyvekkel vettünk részt az AquaCityben rendezett Környezetvédelmi Napon:

 

Témaest az evészavarokról

 moly.hu borító Bogár Nikolett, volt modell és Túry Ferenc, pszichológus A divatipar és az evészavarok címmel megjelent könyvük kapcsán beszélgettek a témáról Balaicz Zoltánnéval, a Család és KarrierPont szakmai vezetőjével.

 

Író-olvasó találkozó 

A József Attila Tagkönyvtárban szervezett találkozón Péterfy-Novák Éva író volt a vendég, aki  szeptember 23-i Facebook-posztjában visszajelezte, hogy számára is kellemes élmény volt az esemény. 

   

  

Kötetbemutatók

A Pannon Tükör új megjelent lapszámát és a Bárka c. társlapot mutatták be a lapok szerkesztői, továbbá Zakály Viktória, Juhász Róbert és Karkó Ádám olvastak fel saját műveikből. 

   

 

Farkas Zoltán Kárpótlásul akarat című könyvét ismertette a megyei könyvtárban a szerző, akinek célja, hogy életpályája minta legyen a halmozottan hátrányos helyzetű fiataloknak.

 

Péntek Imre két könyvéről A megviselt papírmúzeum és a Csipetnyi ég című kötetekről beszélgetett a szerzővel Bakonyi István irodalomtörténész. A bemutatót a József Attila Tagkönyvtár szervezte.  

Kiállítássorozat

A József Attila Tagkönyvtár Megmutatom magam! c. kiállítássorozata keretében jelenleg a Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola 4. osztályosai mutathatják meg alkotásaikat. A kiállítás szeptember 9-én nyílt,  és november 7-ig látogatható a könyvtár nyitvatartási idejében. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr116234862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása