A valóság minden egyes szeletében egy egész világ van

2023. február 17. 09:49 - DFMVK3

PodCast: Buksó - 24.hu

Megszállottan hisz abban, hogy minden ember érdekes. Vélhetően ez adja számára a motivációt ahhoz, hogy megírja amit lát, érzékel, tapasztal. Dobray Sarolta újságíróként 2004 óta publikál szocioriportokat a Nők Lapjában, első könyve pedig 2011-ben jelent meg. Beűzetés a paradicsomba című legújabb kötetének történetei szerkesztője szerint riportok, Tóth Krisztina szerint novellák, ő maga pedig „igaz mesékként” hivatkozik rájuk. Egyebek mellett arról is mesél, hogy hatnak egymásra édesapjával, a dokumentumfilmes Dobray Györggyel és, hogy miként lehet úgy közel kerülni, majd érzékenyen nyúlni a témákhoz, hogy az ne befolyásolja az objektivitást. A beszélgetés előtt a mesterséges intelligencia és a könyvírás jövőjéről lesz szó, végül húsz tényirodalmi kötetet ajánl Nyáry Krisztián.

Podcast további részei: 
https://bukso-24hu.simplecast.com/episodes

*****

Kiadó: Scolar (2021)
Oldalszám: 320
Vélemények a könyvről: moly.hu

Raktári jelzet: D 72 >> megtekintés a katalógusban

Tartalom

„Megőrültél, mondd, te nő?! Hogy engedheted, te, aki okos, szép, erős vagy? Ez a férfi kiszívja a véredet, az agyadat, a lelkedet, tudod-e még, ki vagy egyáltalán, és ki voltál? Menekülj!” Mondják ezt folyton a kívülről beszélők, akik látnak. De a nő belül van, és belülről minden más. És marad. Remél. Küzd. Hisz. Szeret. Függ. Védekezik. Bánt. És a férfi? Remél. Küzd. Hisz. Szeret. Függ. Birtokolni akar. De ki a vádlott, és ki a vádló? Ki a bántott, és ki a bántó? Ki hazudik és ki nem?
A regény alapjául szolgáló nagy sikerű sorozatot több százezer olvasó követte a nyomtatott Nők Lapja hasábjain kilenc hónapon át, 2020 áprilisától az év végéig. A könyv e sorozat duplájára bővített változata, melynek megjelenése a magazinban is beharangozásra került.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr2718038782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása