Anyák napja a Ringatóval

2021. május 01. 16:24 - DFMVK2

A Ringató kiadó anyák napján 10 óra 30 perckor vár minden kisgyermekes családot a Facebook oldalán egy közös, anyák napi Ringatóra!

Azok között a nézők között, akik a videó alatt megírják hozzászólásban, hogy honnan nézik a közvetítést, 3 db Zöld könyvet sorsolnak ki.

Ringató mottója:  "Vedd ölbe, ringasd, énekelj!" -  Örömmel zenélés, zenével nevelés

A Ringató országos kisgyermekkori zenei nevelési program 1991 óta. Várandós édesanyáknak, kisgyermekeknek hároméves korig és szüleiknek, nagyszüleiknek szól. 

A program szakmai vezetője, alapítója Gállné Gróh Ilona, Nemzetközi Forrai Katalin-díjas énektanár. A Ringató Kodály útmutatásait követi, élő énekszóval, hangszerjátékkal, nagyrészt a magyar néphagyományból merített zenei anyaggal mutatnak mintát a szülőknek a családban történő zenei nevelésre, kisebb részben más népek dalai hangzanak el magyar költők verseivel, és értékes, komponált gyerekdalok. Céljuk a mintaadás a fiatal szülők számára, valamint az, hogy a felnőttek, elsősorban az anyukák, ne féljenek az énekléstől. (Forrás)

A Ringató kiadó könyvei közül az alábbiak - esetenként CD-melléklettel - könyvtárunkban is megtalálhatók:
 
   Borsi mesék I.    Borsi mesék: Borsi palacsintája - Borsi esküvőn    Könyv: Borsi mesék (Gáll Viktória Emese)
      libri.hu borító           libri.hu borító
  libri.hu borító          Könyv: Ringató - Zöld könyv (Gróh Ilona)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr1516519250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása