Júliusi könyvtári programok

2020. augusztus 06. 15:53 - DFMVK2

2020.07.09. 

Szabados Ágnest látta vendégül a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, a Család és KarrierPont és a könyvtár közös programján. A  híradós műsorvezető, riporter, blogger irodalomterápiát népszerűsítő blogot és országos kihívást is indított, utóbbit Nincs időm olvasni néven. Ennek célja, hogy a csatlakozók minden hónapban elolvassanak egy könyvet. Erről is beszélgetett Szabados Ágnessel a Sikeres nő című sorozat előadásán Balaicz Zoltánné, a KarrierPont szakmai vezetője. (forrás)

A képen Balaicz Zoltánné, Szabados Ágnes és Tóth Renáta, a könyvtár igazgatóhelyettese.

A programról a ZTV Híradóban ITT nézhető meg a tudósítás (5:50-től). 

Ugyanebben a Híradóban a könyvtárunk által működtetett Strandkönyvtár bemutatása is látható (9:09-től).

 

2020.07.15.

Szulák Andrea énekesnő, színművész, műsorvezetővel beszélgetett Balaicz Zoltánné, a Család és KarrierPONT Zalaegerszeg szakmai vezetője. A „Sikeres nő” sorozat keretében a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár partnerségével megvalósult találkozón a 21. századi női szerepekről és példaképekről váltottak szót a résztvevők a közönség előtt. A talkshow-t Tóth Renáta, a megyei könyvtár igazgatóhelyettese nyitotta meg.  (forrás
A programról a ZTV is hírt adott.

A képen Tóth Renáta, Szulák Andrea és Balaicz Zoltánné. 

  2020.07.23.

 

A Felvágott szívvel című kötet a Pannon Írók Társaságának kiadásában jelent meg, a Pannon Tükör könyvek sorozat részeként. A kötetbemutató a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban volt

fotó

 

Nászta Katalin könyve nemcsak tartalmi szempontból igényes, hanem maga a kiadvány is nagyon szép; a szerző képzőművészként is megjelenik, hiszen az ő grafikái illusztrálják a kötetet – tette hozzá a főszerkesztő. A szerzőt nemcsak költőként, hanem íróként, sőt eredeti hivatását tekintve színművészként is ismerheti a zalai közönség. (forrás) 

A programról a Zalaegerszegi TV tudósítása ITT nézhető meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr4416029082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása