Margó Irodalmi Fesztivál

2020. június 05. 07:30 - DFMVK2

2020. június 3-7.

A napokban zajlik a Margó Irodalmi Fesztivál. 

Az online fesztivál mai, pénteki programjai:

Szombaton délelőtt gyerekeknek szóló programokkal várják az érdeklődőket, például 10 órakor ma élő szerzők gondolatai várják a kicsiket az Amikor a kukák világgá mentek című mesekönyv alapján, a világunkban gyors megoldást igénylő kérdések kapcsán. Állat- és környezetvédelemről, szívből jövő tettvágyról, a felelősségvállalás fontosságáról is hallhatunk Kis-Várday Júlia felolvasása közben, mindezt pedig a gyerekek számára érdekes és befogadható módon.

A nap folyamán beszélgetéseket hallhatunk többek közt Lackfi Jánossal, Dragomán Györggyel, Fiala Borcsával, Szilasi Lászlóval, a Grecsó testvérekkel, Nádasdy Ádámmal.

A vasárnap délelőtti gyerekeknek szóló blokkban Gryllus Vilmos várja a gyerekeket, a nap folyamán pedig mások mellett Mécs Annával, Krusovszky Dénessel, Erdős Virággal, Bereményi Gézával hallhatunk interjút most megjelent könyveikről, vagy Eke Angéla, Junior Prima díjas színésznővel hallgathatunk meg beszélgetést. 20:00 órakor pedig Tóth Krisztina Csütörtök van c. írásának dramatizált változatát nézhetjük meg.

A szombati program ITT, a vasárnapi pedig ITT tekinthető meg.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr7815740360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása