Singer Magdolna könyvei

2020. június 04. 19:35 - DFMVK2

Singer Magdolna művelődésszervező, újságíró, mentálhigiénés szakember, hospice- és gyásztanácsadó. A gyászolókat segítő Napfogyatkozás Egyesület elnöke. Rendszeresen tart előadásokat különböző képzéseken, szakmai konferenciákon hospice, gyász, válás és újrakezdés témakörökben. Önkéntes hospice tevékenységének elismeréseként 2001-ben a kormány Pro Sanitate kitüntetését vehette át. (forrás)

Az élethosszig tartó tanulás híve és élő példája. 48 éves korában szerezte az első diplomáját, majd még kettőt, 43 éves korában jelent meg az első könyve, ezt követően egy évtizedig semmi, és csak 55 éves kora után kezdett az írással komolyabban foglalkozni. Előadásával azt üzeni, hogy bármely életkorban érdemes belevágni az újba. (forrás)

 

Singer Magdolna megjelent könyvei.

Könyvárunkban megtalálható könyvei:

        Singer Magdolna: Asszonyok álmában síró babák    

alt attr    Singer Magdolna: Ki vigasztalja meg a gyerekeket?    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr5515740724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása