Könyvtár a küszöbön

2020. május 27. 17:16 - DFMVK2

A Katolikus Rádió 2020. május 25-i adásában Kiss Gábor, a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatója tájékoztatta a hallgatókat arról, hogy a könyvtár bezárása idején hogyan zajlott a könyvtári munka, illetve a könyvtár nyitásával kapcsolatos aktuális információkat is megosztotta. Az adásban Kocsis Tamás, az Apáczai Csere János Tagkönyvtár könyvtárosa pedig az általa megálmodott, és a könyvtáros kollégákkal együtt létrehozott hangoskönyvről, A kis hercegről és további kreatív elképzelésekről beszélt.

Az adás ITT hallgatható meg.

 

 Könyvtárunk közösség felé nyitásának első lépése az előre leadott kérések alapján összeállított könyvcsomagok kölcsönzése lesz.

A részletekről ITT tájékozódhat.

Kérését ITT adhatja le.

Online katalógusunk segít a könyvek kiválasztásában.

A katalógus használatához ITT nyújtunk segítséget.

A válogatásban segítséget jelenthetnek a honlapunkon havonta frissülő, a könyvtár új könyveiből készült könyvajánlók is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr5515719676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása