Képzőművészeti pályázat

2020. április 20. 13:10 - DFMVK2

godot_palyazat.png

A Godot Kortárs Művészeti Intézet felhívása a GODOT ART FAIR kortárs képzőművészeti vásáron való részvételre, feltörekvő és szélesebb közönséghez eljutni vágyó képzőművészek számára. 

A Godot Art Fair célja, hogy a felnövő új generáció képzőművészei számára perspektívát nyisson és elősegítse pályájuk felívelését. Hisznek benne, hogy az itt szereplők a jövő művészeti világának alakítói, akikre érdemes a nagyközönségnek is odafigyelnie.

Ha szeretnél részt venni és lehetőséget kapni arra, hogy bekerülj a képzőművészeti élet vérkeringésébe, akkor ezen a pályázaton érdemes indulni.

A pályázatok beküldési határideje: 2020. július 12. 12.00 óra

A pályázók köre: Fiatal képzőművészek, fotóművészek

Beküldhető művek: Képzőművészeti alkotások, festmények, szobrok, sokszorosított eljárással készült műalkotások, fotók, installációk, videómunkák

Részletes pályázat kiírás

godot.gif

GODOT Kortárs Művészeti Intézet (GODOT Institute of Contemporary Art) - honlapja

Godot Young Generation Art Fair - Budapest facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr3015625802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása