I. #MaradjOtthonFesztivál?

2020. április 01. 12:14 - DFMVK

Karantén. Kijárási korlátozás. Nincsenek bulik, nincs nyitva a kedvenc becsületsüllyesztőd. Végeztél a homeoffice-szal, a távoktatással, lemostad az összes ablakot és már nem tudod, hogyan üsd el az időt?

maradjotthonfeszt.png

Csatlakozz Magyarország első, otthoni fesztiváljához, a Maradj Otthon Fesztiválhoz! Hogy mindig értesülj a fesztivál legújabb programjairól, lájkold a #maradjotthonfesztival Facebook oldalát, és kattints az eseménynél az "Ott leszek!" gombra! (a programokat egy helyen megtalálod ITT!)

A fesztivál irodalmi és kulturális eseményeket, programokat közvetít online, amiket bármely érdeklődő nyomon követhet, emellett minden reggel 8 órakor tornára is invitálja a fesztiválozókat livestream formájában!

Jó szórakozást, találkozunk az élő chat-ben! ;)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr1915580058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása