Papageno - kultúra otthonról

2020. március 26. 16:17 - DFMVK2

papageno.png

"A Papageno a játszóhelyekkel és az együttesekkel együttműködve mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet alatt a zárt ajtók mögött megtartott előadásokat minél nagyobb számban élőben közvetítse. Saját közvetítéseink mellett ... időrendbe szedve igyekszünk összeszedni azokat az elérhetőségeket, melyeken keresztül továbbra is követni lehet a nagyvilág kulturális eseményeit. Cikkünket folyamatosan frissítjük..."  (forrás)

Az Papageno - élménykalauz oldalon minden művészeti ágat (irodalom, zene, tánc, filmművészet, színház, képzőművészet, népművészet) érintenek, a magyar és nemzetközi kulturális élet eseményeiről beszámolva.

FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KULTURÁLIS PROGRAMAJÁNLATUK OTTHONI IDŐKRE:

∼ 

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

...Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) túl az M5 is sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is 12 órakor.

A mai egy zalai népdal (Szép Zalában születtem):

szep_zalaban.png

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr9415560604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása