Magyar Elektronikus Irodalom

2020. március 14. 12:28 - DFMVK3

kindle-750305_640.jpg

Az emberek többsége nem tud mit kezdeni a médiából áradó hírekkel, ezért többsége könyvekkel próbálja orvosolni problémáit. Megosztunk pár linket, ahol ingyenes magyar és angol nyelvű e-könyveket lehet letölteni. Oktatási célból is tudom ajánlani az oldalakat.

Ingyenes magyar nyelvű oldalak:

Google Play Áruház > magyar és angol könyvek szerepelnek vegyesen, úgyhogy figyelni kell erre is.

MEK - OSZK > Sokak által ismert könyves adatbázis, ami inkább klasszikus, kötelező irodalommal foglalkozik. Hiánypotló a magyar irodalom terén, muszáj megemlíteni.

Book&Walk > Magyar nyelvű oldalra is érdemes ellátogatni. Fizetős tartalmak között, ingyenes olvasmányok is fellelhetők. Érdemes végig nézni őket!

ekönyv > Szórakoztatási célból ingyenes, ugyanakkor 99 forintért is tölthetünk le könyvet az olvasónkra.

Arcanum > Online kiadványok, lexikonok, szótárak, szakkönyvek ingyenes lelőhelye. Az oldalon napilapok tartalma található országosan, de ez a funkció már fizetős. 

D(igitális) I(rodalmi) A(kadémia) > Magyar irodalmárok köteteit találjuk meg elektronikus formában. Érdemes itt is körülnézni, ha iskolába keresünk valamely dokumentumot.

Következő oldalakat ajánlom ez ügyben, érdemes böngészgetni: Líra, Libri/Bookline, DiBook, Book24

Angol nyelvű oldalak:

Amazon > Ezek voltak a magyar oldalak, továbbá az Amazon is közzétett sok írótól ingyenes e-book elérhetőséget angol nyelven, mint pl. Colleen Hoover pár kötete, még többi könyvet is találtok az Amazon linkjére kattintva.

ebook > A magyar ekonyv.hu külföldi társoldala.

KoBo > Audio és e-könyveket lehet letölteni angol nyelven. Szerző, cím, sorozat vagy éppen ISBN szám alapján kereshetünk rá egy-egy könyvre.

.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr5115523246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása