Karácsonyváró ötletek 2.

2020. december 12. 12:22 - DFMVK2

Karácsonyi vacsora

christmas-dinner-4712245_1280.jpg

Sok családnál nem kérdés a karácsonyi menü, az évek óta megszokott ételeik részei a karácsony esti hagyományaiknak. De vannak, akik váltani szeretnének, vagy kénytelenek eltérni az eddig megszokott étkektől. Az alábbi ajánlóval azoknak szeretnénk segíteni, akik még gondolkodnak a menü összeállításán.

 

    

 

         

         

 Könyv: Desszertek könyve           

         

Azok számára, akik valamilyen speciális étrendet követnek:

         

     

Azoknak, akik eddig kerülték a konyhát, de most próbálkoznának:

     

        

.. és azoknak, akik szellemi táplálékra is vágynak:

  

Karácsony este az asztalteríték is ünnepibbé varázsolja a hangulatot:

     

 

A magazinok decemberi számaiban is sok jó ötletet találunk: recepteket, dekorációs ötleteket... Folyóirat ajánlókban kiemelünk néhány magazint, melyek a "Könyvtár a küszöbön" szolgáltatás keretében továbbra is kölcsönözhetők.

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „2020. KONYHA DECEMBER nők lapja CSAK KIPRÓBÁLT RECEPTEK! RECEPTEK 119 PLUSZ 40 OLDALON! SZUPER ÖTLET FANTASZTIKUS KARÁCSONYI SÜTEMÉNYEK HÚSMENTES FINOMSÁGOK ALKOSSUNK EHETŐ AJÁNDÉKOKAT! ISTENI LENCSE- ÉTELEK Varázsoljuk csodálatossá az ünnepeket! ELLENÁLLHATATLAN HÚSOK ÉS HALAK PARTIFALATOK SZILVESZTERI BULIRA KIADÓS REGGELIK LAZULÓS NAPOKRA Central Médiacsoport”    Megjelent a decemberi Praktika / Praktika magazin     Nyitóoldal - csaladilap.hu

 

 További karácsonyra hangoló bejegyzéseink ITT olvashatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://deak.blog.hu/api/trackback/id/tr7616329340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása